FEYENOORD ONTVANGT EERSTE BOD VAN NAPOLI OP DáVID HANCKO

De kans dat Dávid Hancko ook komend seizoen bij Feyenoord speelt, lijkt met de dag kleiner te worden. De Slowaakse verdediger staat in de belangstelling van Napoli en Inter, waarbij de eerstgenoemde club inmiddels een eerste bod op Hancko heeft uitgebracht.

Napoli wil komende zomer de selectie hoe dan ook versterken met een nieuwe centrale verdediger. De Napolitanen zijn bezig aan een dramatisch seizoen, staan achtste in de Serie A en dreigen zodoende Europees voetbal mis te lopen. Dat terwijl Napoli afgelopen seizoen nog op sensationele wijze de landstitel wist te veroveren in Italië.

Hancko geldt als topkandidaat om de achterhoede te versterken. Om die reden heeft Napoli dan ook een eerste bod uitgebracht op de Slowaakse verdediger van Feyenoord. Italiaanse media melden dat Feyenoord een bod van twintig miljoen euro heeft ontvangen op Hancko, die in de zomer van 2022 voor een bedrag van 8,3 miljoen euro overkwam van Sparta Praag.

Lees ook:

Arsenal raakt overtuigd en zet Nederlander van 70 miljoen bovenaan verlanglijst

De kans is echter klein dat Feyenoord akkoord gaat met de eerste aanbieding van de Napolitanen. Naar verluidt hanteren de Rotterdammers een vraagprijs van minstens dertig miljoen euro voor de sterspeler, die nog tot medio 2028 vastligt in De Kuip. Hancko is niet de enige speler van Feyenoord die op de radar staat van Napoli. Ook Quinten Timber en Santiago Giménez staan op het lijstje van de Italiaanse topclub.

2024-04-17T07:40:39Z dg43tfdfdgfd